Slet konto

Du kan til enhver tid slette din konto i Ladeportalen-appen. På denne side kan du se, hvordan du sletter din konto direkte i appen, og hvad der sker med dine data, når kontoen bliver slettet.

Sådan sletter du din konto i appen

  1. Åbn Ladeportalen-appen, og log ind på din konto
  2. Gå til din profil
  3. Vælg Slet konto
  4. Bekræft sletningen – din konto og dine data slettes herefter permanent

Hvad sker der med dine data?

Når du sletter din konto, slettes dine profiloplysninger, din e-mailadresse og din historik i appen permanent. Sletningen kan ikke fortrydes. Dine data slettes senest 30 dage efter din anmodning. Oplysninger, som vi er retligt forpligtede til at opbevare, fx efter bogføringsloven, gemmes dog kun i den periode, loven kræver, og slettes derefter.

Kan du ikke slette din konto i appen?

Du kan altid bede os om at slette din konto ved at skrive til Lennart@ladeportalen.dk fra den e-mailadresse, som din konto er oprettet med. Så sletter vi din konto og dine data inden for 30 dage.

Ladeportalen – go-e Charger CORE Popup